top

Menu

  • Gespecialiseerd in het tijdelijk beheer van leegstaande panden.

  • Tijdelijk gebruik door zorgvuldig geselecteerde personen, bedrijven, verenigingen...

  • Ontneemt uw leegstandszorgen en creëert waarde.

Ons doel

Leegstaande panden een tijdelijke, nuttige invulling geven die waardevol is voor de eigenaar, de gebruikers en de omgeving.

Waarom leegstandsbeheer

In de levenscyclus van een gebouw is er altijd een transitieperiode, vaak gaat dit gepaard met een periode van leegstand. Een onbenut pand verloedert snel, oogt niet aantrekkelijk en is onderhevig aan vandalisme en diefstal. 

Door ons tijdelijk gebruik worden de negatieve gevolgen van leegstand vermeden en creëren we kansen voor jonge koppels, start-ups en creatievelingen. Een win-win situatie voor de eigenaar, de gebruiker en de buurt! 

Voor wie

Entrakt werkt samen met institutionele vastgoedeigenaren en heeft België als haar werkterrein. 

Onze portefeuille bestaat voor de helft uit panden in eigendom van diverse overheden en semi-overheden. De andere helft is in handen van commerciële bedrijven.

Elk type pand komt in aanmerking en krijgt haar specifieke invulling, van rijwoning tot kasteel, van kantoorgebouw tot industriële hal.

Hoe

Wij voorzien een tijdelijk gebruik, volledig aangepast aan het pand. Tijdelijk omdat de eigenaar flexibel wil zijn. Aangepast aan het pand omdat we zo een maximaal resultaat behalen met de minste kosten. 

Een effectief gebruik zorgt ervoor dat uw pand er netjes uitziet en dat leegstandsproblemen worden vermeden. Zelf hoeft u er geen tijd in te investeren en kunt u zich volledig toeleggen op de toekomst!