top

Menu

 

Nieuws

Bedrijvencentrum Aalst

In een leegstaand opleidingsgebouw aan het stads­park in Aalst, wordt een pop-upbedrijvencentrum ingericht. Zolang het com­plex leegstaat, kunnen freelancers en bedrijven er voor een lage prijs een kan­toor huren.

Sinds het opleidingscentrum in februari dit jaar wegtrok uit de kantoren in de Erembodegemstraat, is alle leven eruit verdwenen. Entrakt nam dit gebouw in beheer en vond dit de geschikte locatie om een tijdelijk bedrijvencentrum op te starten.

Kleine zelfstandigen die het beu zijn om van thuis uit te werken of jonge start-ups kunnen hier een perfecte en betaalbare werkplek vinden. In de nabijheid van andere jonge bedrijven werken creëert een zekere dynamiek waardoor nogal snel onderling samenwerkingen ontstaan.

In het project zijn er een 20-tal kantoren, 3 werkplaatsen en voldoende parking aanwezig. Momenteel zijn hiervan reeds 5 plekken ingenomen. Een klein kantoor is al beschikbaar vanaf 200€ per maand. Het zicht en de nabijheid van het stadspark krijg je er gratis bij.

Geschat wordt dat de kanto­ren nog enkele jaren leegstaan, tot zo lang kunnen er tijdelijke huurcontracten afgesloten worden.

Inschrijven kan via www.entrakt.be of op het telefoonnummer 02 203 23 00.

05 November 2015

Artikel delen