Circle Park

Circle Park is een tijdelijk openluchtproject op een verlaten industrieterrein vlakbij Studio Citygate. Met een zomerbar, verschillende sportterreinen en tal van ambachtelijke 'makers' in de circulaire economie, is het de perfecte plaats voor uw volgende teambuilding of bedrijfsevent. Ook grotere evenementen zoals concerten of festivals kunnen hier zonder problemen doorgaan: een grote tribune staat al klaar en een grote betonplaat met aansluitingen voor nutsvoorzieningen maken tijdelijke installaties kinderspel!

 

Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina!

 

Wenst u graag wat meer informatie? Laat het ons zeker weten! We staan u graag bij met advies op maat om uw volgende event vlot te laten verlopen!

Inschrijven voor dit pand
Details
Units

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons