fbpx The Faculty | Entrakt

The Faculty

Een historisch kader...

De historische gebouwen van de vroegere Veeartsenijschool in Anderlecht vormen het prestigieuze kader voor The Faculty, een bedrijvencentrum dat mensen wil samenbrengen. The Faculty combineert kantoren met evenementenruimtes en vergaderzalen en is ideaal voor het organiseren van professionele evenementen.

Bezoek de The Faculty website!

...voor alle soorten professionele evenementen

Het elegante decor van het auditorium, met zijn historische muurschilderingen, doet elke presentatie eer aan. De zeven vergaderzalen en de mezzanine kunnen ook worden gebruikt voor kleinere groepen, bijvoorbeeld voor brainstorming of workshops. In het restaurant kunt u genieten van cateringopties op maat van uw evenement.

Wilt u een evenement aanvragen? Of wilt u meer informatie? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op!

Inschrijven voor dit pand
Details
Units

Interesse? Laat het ons weten!

Wil je je inschrijven voor dit pand? Of ontvang je liever eerst wat meer informatie? Geef ons een seintje! Dan nemen we snel contact met je op.

Gelieve voldoende informatie te geven over de activiteit die u wenst uit te oefenen. Aanvragen met onvoldoende informatie worden niet behandeld.

Bedrijfsvelden
Adres
Hoe meer informatie je ons kan geven, hoe sneller we de juiste ruimte voor je kunnen vinden.
Door mijn e-mailadres en voorkeuren in te voeren en op bevestigen te klikken, ga ik akkoord om nieuwbrieven van Entrakt te ontvangen. Wij gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven met relevante aanbiedingen en informatie te sturen.

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een woning om in te wonen of naar een pand of kantoor, atelier, winkel of studio? Of zit je met een specifieke vraag? We helpen je graag verder!

Ook als eigenaar kan je gewoon rekenen op onze dienstverlening! Kies je voor louter facility management, bewoning, of een tijdelijk meerwaardeproject? Of heb je liever een dienstverlening-op-maat?

We adviseren je graag over je leegstaande pand en gaan samen op zoek naar een passende invulling.

Contacteer ons