fbpx RAY - Ateliers | Entrakt

RAY - Ateliers

RAY - Ateliers is een nieuw tijdelijk project dat studio's en werkruimte aanbiedt in de gedeelde open ruimte van een verlaten pakhuis. Waarom RAY, vraagt u zich misschien af? Wel, de naam verwijst naar de geschiedenis van het gebouw waarin het project gevestigd is. Tot voor kort was het een productielocatie voor verlichtingsarmaturen. Nu zorgen we ervoor dat het licht blijft branden en bieden we werkruimte aan een gemeenschap van makers en creatievelingen.

Het gebouw

RAY is gevestigd in een groot magazijn met daarin werkunits die van mezzanines zijn voorzien. Er zijn ook enkele kantoorruimten van verschillende grootte. De plek beschikt bovendien over alle nodige voorzieningen. RAY is gelegen in het noordelijke deel van Brussel, vlakbij de metro- en tramstations Simonis en Belgica. Onderaan deze pagina kan je alvast kennismaken met het gebouw, of klik hieronder door naar het project om elke ruimte in detail te ontdekken.

Een plaats voor makers en creatievelingen

De open ruimte van het magazijn wordt een gedeelde ruimte waar verschillende artistieke of makersprojecten hun eigen zone krijgen. De eerste projecten hebben al hun in trek genomen: een antieke zeilboot, de "Peer Gynt" krijgt er een opknapbeurt en een oude veewagen wordt er omgebouwd tot tiny house. Zij zijn nu op zoek naar leuke collega's om de ruimte mee te delen.

Voel je het al kriebelen?

Voel je de inspiratie al borrelen? En wil je graag deel uitmaken van een community van creatievelingen? Of ben je op zoek naar een plek om het project van je dromen te realiseren? Laat het ons dan zeker weten!

Vertel ons over jouw project!